Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Corporation

Follow us :

Author: dco

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Afaristi kosovar Shkëlqim Devolli është takuar sot me ish-Presidentin amerikan, Donald Trump, në Florida të SHBA-së. Aksionari i Devolli Corporation e ka falënderuar ish-Presidentin amerikan për angazhimin e tij rreth Kosovës, duke ia shprehur mirënjohjen e thellë për qëndrimin që Shtetet

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Afaristi kosovar Shkëlqim Devolli është duke qëndruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku po zhvillon takime të ndryshme me përfaqësues të institucioneve shtetërore amerikane dhe personalitete ndërkombëtare me ndikim. Aksionari i Devolli Corporation ka pasur gjatë ditës takime në Departamentin